Online ansøgning 

 

Tak for din interesse i at ansøge om ALFA-projektindkaldelse. Log ind / eller registrer dig på ALFA Engagement Platform og download derefter de nødvendige filer, udfyld dem, underskriv og upload dem igen. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte med Michael Støckler (mcs@foodbiocluster.dk ) eller Mette Toft Christensen (mtc@foodbiocluster.dk ).

You must be logged in to fill-in the form.

50%

Generelle oplysninger

Drift

Behov for støtte

Hvis du beslutter at deltage i etableringen af et biogasanlæg, hvad er så årsagen? Sæt venligst de nævnte årsager i rækkefølge efter deres relevans:  *

tjene penge ved at sælge biogas/metan eller elektricitet til nettet,
reducere gårdens energiforbrug,
reducere problemet med gødningshåndtering.,
implementere bedste praksis inden for cirkulær økonomi,
forbedre gødningsværdien af husdyrgødningen,
Selvforsyning / uafhængighed

Innovative og bæredygtige praksisser

På en skala fra 1 til 5 (1 = ingen innovationsniveau og 5 = højt innovationsniveau), bedes du angive innovationsniveauet i din organisation
På en skala fra 1 til 5 (1 = ingen bæredygtighedspraksis og 5 = højt niveau af bæredygtighed), bedes du angive niveauet af bæredygtighedspraksis i din organisation

Replikeringspotentiale

Vil du dele din erfaring og viden med andre i lignende landbrugssammenhænge for at tilskynde til udbygning af biogasløsninger?  

Bekræft venligst følgende erklæring for at fortsætte med indsendelsen

Informeret samtykkeformular

Hvem vi er: Vi er Q-PLAN International Advisors P.C., og vi kontakter dig inden for rammerne af ALFA, et projekt finansieret af EU under Horizon Europe rammeprogrammet for forskning og innovation.
Projekt: ALFA - Opskalering af markedsoptagelsen af vedvarende energisystemer ved at frigøre biogaspotentialet i landbrug med husdyrproduktion (GA-nummer 101075659).
Partner: Organisationens navn: Q-PLAN INTERNATIONAL ADVISORS P.C. Adresse: 11 El. Venizelou str, 55133, Kalamaria, Thessaloniki, Grækenland. Telefon: +30 2310 411 191 E-mail: info@qplan-intl.gr
Ansvarlige personer:

ALFA Project Manager
Ioannis Konstas (konstas@qplan-intl.gr )

Hub Manager
Andromachi Kalaouzi (kalaouzi@qplan-intl.gr)

Data Protection Officer
Petros Papadionisiou (papadionisiou@qplan-intl.gr)
Hvad har vi brug for fra dig? Hvis dit projekt bliver udvalgt som en af ALFA-støttemodtagerne, kan du modtage forretnings- og tekniske supporttjenester til markedsudbredelse. Disse tjenester vil blive udført af ALFA-eksperter. Supportydelserne forventes leveret og varer i ca. 2-4 måneder. For effektivt at udføre disse supporttjenester er vi nødt til at behandle nogle af dine personoplysninger:
  • Dine kontaktoplysninger (fulde navn, e-mail, telefonnummer);
  • Nogle grundlæggende demografiske oplysninger (alder, køn);
  • Din faglige informationer (organisation, jobposition, ekspertiseområde);
  • Din projektinformationer
Dine meninger om emnet.
Hvorfor har vi brug for dine data & hvad vil vi gøre med dem? Vi har brug for dine data for at kunne kontakte dig og planlægge samt udføre de førnævnte forretnings- og tekniske supporttjenester. Desuden er det nødvendigt at registrere dine data for at kunne følge supporttjenesteprocessen. Hvis der opstår tvetydigheder, spørgsmål eller andre problemer efter modtagelsen af tjenesterne, vil vi også bruge dine data til at løse disse. Det er vigtigt at bemærke, at de resultater, som opnås gennem supporttjenesterne, ikke vil inkludere dine personlige data eller andre oplysninger, der kan identificere dig. Dine personlige data vil forblive på vores ansøgningsdokumenter. Hvis nødvendigt vil vi dele dine data med nogle andre partnere i ALFA-projektet, der også er involveret i denne opgave. Vi er også forpligtet til at give adgang til dine data til:
  • EU-embedsmænd, såsom vores projektmedarbejder, til formål relateret til projektevaluering.
  • EU-agenturer og andre myndigheder med henblik på projektrevision.
Vi vil også være meget glade, hvis du giver os dit samtykke til at informere dig om projektets fremskridt (f.eks. ved at sende dig et nyhedsbrev eller lignende meddelelser).
Hvordan kan du trække dit samtykke tilbage?   Du skal vide, at du til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage ved at kommunikere enten telefonisk eller via e-mail med de ansvarlige personer, der er anført foregående. I hensyn til informationsmeddelelser og nyhedsbreve, kan du altid fravælge dem ved blot at klikke på linket ''Afmeld'' eller noget lignende, der er inkluderet i slutningen af alle de relevante meddelelser.
Jeg giver hermed mit samtykke til behandling af mine personlige data, som er nødvendige for: (Sæt kryds i felterne nedenfor for at bekræfte, at du giver os dit samtykke til det respektive emne. Alle felter, der ikke er markeret, betyder, at du ikke giver samtykke til det relevante emne.)
Erklæring markeret med [*] er påkrævet.

Note: Please see our Privacy and Cookies Policy

Consortium Partners

©2024 ALFA Engagement Platform

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account