Υποβολή αίτησης με ηλεκτρονική φόρμα

 

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να υποβάλετε αίτηση για την ανοιχτή προσκληση του ALFA Call. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε στην διαδικτυακή πλατφόρμα του ALFA και στη συνέχεια συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση για την επιχειρηματική υποστήριξη επικοινωνήστε με Andromachi Kalaouzi και Ioannis Konstas, ενώ εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση για την τεχνική υποστήριξη επικοινωνήστε με Giolanta Botsi

.

Πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να συμπληρώσετε τη φόρμα

50%

Γενικές Πληροφορίες

Λειτουργία

Ανάγκη για υποστήριξη

Βάλτε σε σειρά τους λόγους για τους οποίους θα αποφασίζατε να υλοποιήσετε τη μονάδα βιοαερίου: *

Χρηματικό κέρδος πουλώντας βιοαέριο/μεθάνιο ή ηλεκτρική ενέργεια στο δίκτυο
μείωση της κατανάλωσης ενέργειας στην εκμετάλλευση
μείωση του προβλήματος της διαχείρισης της κοπριάς
εφαρμογή μιας βέλτιστης πρακτικής κυκλικής οικονομίας
βελτίωση την αξία του λιπάσματος της ζωικής κοπριάς
αυτάρκεια/ανεξαρτησία

Καινοτόμες και βιώσιμες πρακτικές

Από την κλίμακα 1 - 5 (1 = κανένα επίπεδο καινοτομίας και 5 = υψηλό επίπεδο καινοτομίας) αναφέρετε το επίπεδο καινοτομίας στην μονάδα σας..
Από την κλίμακα 1 - 5 (1 = κανένα επίπεδο βιωσιμότητας και 5 = υψηλό επίπεδο βιωσιμότητας) αναφέρετε το επίπεδο των πρακτικών βιωσιμότητας στον οργανισμό σας..

Δυνατότητα Αναπαραγωγής

Θα μοιραζόσασταν την εμπειρία και τις γνώσεις σας με άλλα παρόμοια γεωργικά περιβάλλοντα για να ενθαρρύνετε την αναπαραγωγή των λύσεων βιοαερίου;

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τα ακόλουθα για να συνεχίσετε την υποβολή

Φόρμα ενημερωμένης συγκατάθεσης

Ποιοι είμαστε:

Είμαστε η εταιρεία συμβούλων Q-PLAN INTERNATIONAL και επικοινωνούμε μαζί σας στο πλαίσιο του ALFA, ενός έργου που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα-πλαίσιο για την Έρευνα και την Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Horizon Europe».

Έργο:

ALFA Scaling up the market uptake of Renewable Energy Systems by unlocking the biogas potential of Agriculture and Livestock FArming (GA Number 101075659).

Εταίρος: Όνομα οργανισμού: Q-PLAN INTERNATIONAL ADVISORS P.C. (Q-PLAN ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΙΚΕ). Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 11, 55133, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα Τηλέφωνο: +30 2310257277, +30 2310411191 E-mail: info@qplan-intl.gr
Αρμόδια άτομα επικοινωνίας:

ALFA Project Manager
Ioannis Konstas (konstas@qplan-intl.gr )

Υπεύθυνος Συνέντευξης
Andromachi Kalaouzi (kalaouzi@qplan-intl.gr)

Υπεύθυνος προστασίας προσωπικών δεδομένων
Petros Papadionisiou (papadionisiou@qplan-intl.gr)
Τι χρειαζόμαστε από εσάς;   Εάν το έργο σας επιλεγεί να ως υποστηριζόμενο έργο του ALFA, θα λάβετε υπηρεσίες επιχειρηματικής και τεχνικής υποστήριξης για την εισαγωγή στην αγορά. Οι υπηρεσίες αυτές θα πραγματοποιηθούν από ειδικούς του ALFA. Οι υπηρεσίες υποστήριξης αναμένεται να παρασχεθούν και να διαρκέσουν περίπου 2-4 μήνες. Για την αποτελεσματική διεξαγωγή αυτών των υπηρεσιών υποστήριξης, πρέπει να επεξεργαστούμε ορισμένα από τα προσωπικά σας δεδομένα:
  • Τα στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αριθμός τηλεφώνου),
  • Ορισμένα βασικά δημογραφικά στοιχεία (ηλικία, φύλο),
  • Τα επαγγελματικά σας στοιχεία (οργανισμός, θέση εργασίας, τομέας εξειδίκευσης),
  • Πληροφορίες για το έργο σας,
  • τις απόψεις σας σχετικά με το θέμα.
Γιατί χρειαζόμαστε τα δεδομένα σας και τι θα κάνουμε με αυτά;

Χρειαζόμαστε τα δεδομένα σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σχεδιάσουμε και να πραγματοποιήσουμε  υπηρεσίες υποστήριξης και να επιλύσουμε τυχόν ασάφειες, ερωτήσεις και άλλα ζητήματα που ενδέχεται να προκύψουν μετά και ως αποτέλεσμα της συμμετοχής σας σε αυτές. Θα χρειαστεί επίσης να καταγράψουμε τα δεδομένα σας για να παρακολουθούμε τη διαδικασία πραγματοποίησης της συνέντευξης. Μπορείτε να καθορίσετε τον βαθμό στον οποίο θέλετε τα δεδομένα σας να περιλαμβάνονται τόσο στα παραδοτέα του έργου που θα προκύψουν από τις υπηρεσίες, όσο και στην επακόλουθη προώθηση της μονάδας.

Είμαστε υποχρεωμένοι και ενδέχεται να παραχωρήσουμε πρόσβαση στα δεδομένα σας σε:
  • Προσωπικό της ΕΕ, όπως ο υπεύθυνος του έργου μας (Project Officer), για σκοπούς που σχετίζονται με την αξιολόγηση του έργου.
  • Οργανισμούς (Agencies) της ΕΕ και άλλες αρχές για ελεγκτικούς σκοπούς του έργου.
Θα ήμασταν επίσης πολύ χαρούμενοι αν μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας να επικοινωνήσουμε μαζί σας στο μέλλον για να σας ενημερώνουμε για την πρόοδο του έργου (π.χ. στέλνοντάς σας ένα ενημερωτικό δελτίο ή παρόμοια μηνύματα).
Πώς μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας; Πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μέσω τηλεφώνου ή email με τα υπεύθυνα άτομα επικοινωνίας που αναφέρονται στην προηγούμενη σελίδα. Όσον αφορά τα ενημερωτικά μηνύματα και τα ενημερωτικά δελτία, μπορείτε πάντα να εξαιρεθείτε κάνοντας απλώς κλικ στον σύνδεσμο «Κατάργηση εγγραφής» ή κάποια παρόμοια επιλογή που περιλαμβάνεται στο τέλος όλων των σχετικών μηνυμάτων.
Δίνω τη συγκατάθεσή μου για την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων που απαιτούνται για: (Σημειώστε τα παρακάτω κουτιά για να επιβεβαιώσετε ότι μας δίνετε τη συγκατάθεσή σας για το αντίστοιχο θέμα. Εάν τυχόν δεν επιλέξετε κάποιο κουτί, σημαίνει πως δεν συναινείτε στο αντίστοιχο θέμα.)
Η δήλωση που επισημαίνεται με [*] είναι υποχρεωτική.

Consortium Partners

©2024 ALFA Engagement Platform

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account