Aanvraagformulier

 

Bedankt voor uw interesse om u aan te melden voor de ALFA-projectoproep! Vul alstublieft de volgende informatie in. Als u vragen heeft, neem dan contact op met Pol Camps.

U moet ingelogd zijn om het formulier in te vullen

50%

Algemene informatie

Operatie

Behoefte aan Ondersteuning

Rangschik in volgorde van relevantie de redenen waarom u besluit om de biogasinstallatie te realiseren: *

geld verdienen door biogas/methaan of elektriciteit aan het net te verkopen,
vermindering van het energieverbruik van de boerderij,
vermindering van het probleem van mestbeheer,
implementeren van een circulaire economie beste praktijk,
verbetering van de meststofwaarde van de dierlijke mest,
zelfvoorziening / onafhankelijkheid

Innovatieve en Duurzame Praktijken

Op een schaal van 1 tot 5 (1 = geen innovatieniveau en 5 = hoog innovatieniveau) geef het niveau van innovatie in uw organisatie aan.
Op een schaal van 1 tot 5 (1 = geen duurzaamheidsniveau en 5 = hoog duurzaamheidsniveau) geef het niveau van duurzame praktijken in uw organisatie aan

Replicatiepotentieel

Zou u uw ervaring en kennis delen met andere soortgelijke boerderijcontexten om de replicatie van biogasoplossingen aan te moedigen?

Bevestig alstublieft de volgende verklaring om verder te gaan met de indiening.

Geïnformeerd toestemmingsformulier

Wie we zijn:

Wij zijn Q-PLAN International Advisors P.C. en wij nemen contact met u op in het kader van ALFA, een project gefinancierd door de Europese Unie in het kader van het Horizon Europe Kaderprogramma voor Onderzoek en Innovatie.

Project:

ALFA – Opschaling van de marktacceptatie van hernieuwbare energiesystemen door het potentieel van biogas in de landbouw en veeteelt te benutten (GA-nummer 101075659).

Partner: Organisatienaam: Q-PLAN INTERNATIONAL ADVISORS P.C. Adres: El. Venizelou str. 11, 55133, Kalamaria, Thessaloniki, Griekenland Telefoon: +30 2310257277, +30 2310411191 E-mail: info@qplan-intl.gr
Verantwoordelijke personen: ALFA Project Manager Ioannis Konstas (konstas@qplan-intl.gr ) Hub Manager Pol Camps (p.camps@white-research.eu) Data Protection Officer Petros Papadionisiou (papadionisiou@qplan-intl.gr)
Wat hebben we van u nodig?   Als uw project wordt geselecteerd om een van de ALFA-ontvangers te worden, ontvangt u bedrijfs- en technische ondersteuningsdiensten voor marktacceptatie. Deze diensten worden uitgevoerd door ALFA-experts. De ondersteuningsdiensten worden verwacht te worden geleverd en duren ongeveer 2-4 maanden. Om deze ondersteuningsdiensten effectief uit te voeren, moeten we sommige van uw persoonlijke gegevens verwerken:
  • Uw contactgegevens (volledige naam, e-mail, telefoonnummer);
  • Enkele basisdemografieën (leeftijd, geslacht);
  • Uw professionele informatie (organisatie, functie, expertisegebied);
  • Uw projectinformatie;
  • Uw meningen over het onderwerp.
Waarom hebben we uw gegevens nodig & wat zullen we ermee doen?

We hebben uw gegevens nodig om contact met u op te nemen om de eerder genoemde bedrijfs- en technische ondersteuningsdiensten te plannen en uit te voeren en om eventuele onduidelijkheden, vragen en andere problemen op te lossen die zich na en als gevolg van de ontvangen diensten kunnen voordoen. We moeten ook uw gegevens registreren om het proces van de ondersteuningsdienst bij te houden. De resultaten van het project die voortvloeien uit de ondersteuningsdiensten, zullen uw persoonlijke gegevens of enige andere informatie die u zou kunnen identificeren, niet bevatten. Uw persoonlijke gegevens blijven op onze aanmeldingsdocumenten staan. Indien nodig zullen we uw gegevens delen met enkele andere partners van het ALFA-project die ook betrokken zijn bij deze taak. We zijn ook verplicht toegang te verlenen tot uw gegevens aan:

  • EU-functionarissen zoals onze Project Officer voor doeleinden die verband houden met de evaluatie van het project.
  • EU-agentschappen en andere autoriteiten voor controle-doeleinden van het project.
We zouden ook erg blij zijn als u ons toestemming gaf om u te informeren over de voortgang van het project (bijv. door u een nieuwsbrief of soortgelijke berichten te sturen).
Hoe kunt u uw toestemming intrekken?

U moet weten dat u uw toestemming te allen tijde kunt intrekken door contact op te nemen met de verantwoordelijke personen die op de vorige pagina zijn vermeld, telefonisch of per e-mail. Wat betreft de informatieve berichten en nieuwsbrieven kunt u zich altijd afmelden door eenvoudigweg op de link ''Afmelden'' of iets soortgelijks te klikken die onderaan alle relevante berichten is opgenomen.

Hierbij geef ik mijn toestemming voor de verwerking van mijn persoonlijke gegevens die nodig zijn voor: (Vink de vakjes hieronder aan om te bevestigen dat u ons uw toestemming geeft voor het desbetreffende onderwerp. Niet-aangevinkte vakjes betekenen dat u geen toestemming geeft voor het betreffende onderwerp.)
Verklaring gemarkeerd met [*] is verplicht.

Consortium Partners

©2024 ALFA Engagement Platform

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account